Pret: 50.00 RON
(pretul include tva)





OALA PENTRU SARMALE DIN LUT  culoare maro cu model floral si cu pasare.

Traieste sanatos, gateste sanatos!

Vasele din lut au proprietati benefice de vindecare a organismului. Proprietatile curative ale lutului echilibreaza organismul din punct de vedere energetic. Tu vei fi mai sanatos si mai plin de viata.
Folosirea frecventa a vaselor din lut echilibreaza energetic si redau starea de sanatate naturala a organismului. Rezistenta la cuptor. Mancarea este mai gustoasa si mai hranitoare! Foloseste vase din lut pentru sanatatea si bunastarea ta!

INFORMATIE: Oalele din lut raman cele mai fidele vase pentru pregatirea adecvata a mancarurilor traditionale romanesti, in special a sarmalelor. Reteta sarmalelor s-a modificat de-a lungul vremii meiul si dovleacul au fost inlocuite cu orez, dar vasul de lut a ramas neschimbat de la cultura Cucuteni si pana astazi. Pentru ca oalele din lut nu sunt niste ustensile de bucatarie oarecare; sunt vii ( comunica la nivel fizic si chimic cu ingredientele) si sunt sensibile (se impregneaza cu apa si arome)

Smile YSSUR CRISTALE RECOMANDA ACEST PRODUS PENTRU UN STIL DE VIATA SANATOS!

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:

  • Un vas nou trebuie hidratat. Introduceti oala intr-un vas mare cu apa pentru minim 3 ore. Oala trebuie sa fie complet scufundata in apa.
  • Opareste oala: umple-o cu apa fiarta in proportie de 80%. Poti adauga cativa catei de usturoi, condimente de tipul celor folosite la utilizarea sarmalelor, sare, boabe demustar si piper, cimbru, marar uscat, foi de dafin, coriandru.
  • Inainte de prima utilizare oala trebuie tinuta timp de 30 de minute in apa rece.
  • Introduceti vasul in cuptorul neincalzit. Porniti cuptorul la temperatura minima. Tineti oala in cuptor timp de 2-3 ore, aruncati lichidul fiert din ea, apoi lasati-o sa se raceasca timp de 1 zi.
  • Puteti prepara sarmalele
  • A doua zi dupa ce s-au racit sarmalele, transferati-le in alt vas.
  • Spalati olala fara detergent, cu bicarbonat si otet. Clatiti-o din abundenta cu apa rece.
  • Oala din lut nu se foloseste niciodata pe flacara directa. Puteti folosi oala pe plita la foc minim.
  • Cel mai bine este sa folositi oala la cuptor. Nu introduceti niciodata oala in cuptorul cald pentru ca exista riscul sa crape. Incalziti cuptorul in momentul cand introduceti oala, nu mai devreme, iar temperatura trebuie sa fie minima.
  • POFTA BUNA! 

DIMENSIUNI: 7 litri
STATUS:
produs existent in stoc


Alte produse: