Pret: 27.00 RON
(pretul include tva)

PEISAJ CU URS SI FANTANA

Creeaza-ti propriul univers. Decoreaza-ti camera asa cum iti place pentru a te simti bine! Foloseste imaginatia creativa pentru binele si confortul tau! Simte-te asa cum iti place in propria casa cu ideile, imaginatia si planurile tale decorative care devin realitate pentru propriul tau confort. Creeaza o atmosfera rustica, un peisaj de munte, o atmosfera relaxanta cu aer de munte, curat ce iti amintesc de clipele frumoase pe care le poti petrece la munte. Elibereaza ideile tale creative si creeaza propriul tau univers in camera ta unde sa te simti bine cu tine insuti si cu dorintele tale decorative, de calatorie devenite acum realitate. Un loc al tau unde sa te simti bine, sa te relaxezi. Relaxeaza-te, simte-te bine si creeaza....Aranjeaza-ti camera cu articole ornamentale ce le gasesti in acest magazin, amintiri de la munte...idealuri de calatorii, planuri de voaiaj si fericire...Bucura-te de o atmosfera placuta ambientala pe care tu insuti o creezi si o aranjezi asa cum iti place in propriul decor. Poti trai la tine acasa asa cum ti-ai dorit cu planuri de calatorii si o atmosfera relaxanta si naturala de munte pentru starea ta de bine.

  • Aceste articole ornamentale iti pot realiza visurile tale de calatorie, dorintele tale de relaxare si iti ofera momente placute de liniste!

Smile SIMTE-TE BINE IN PROPRIUL TAU UNIVERS!


Acest peisaj decorativ este ideal pentru a-ti creea propriul tau univers cu amintiri montane. Este natural si relaxant, induce o stare de liniste specifica zonelor de munte.

MOD DE UTILIZARE: articol ornamental
STATUS:
produs existent in stoc


Alte produse: