Pret: 35.00 RON
(pretul include tva)

UN  PEISAJ DECORATIV CU URS SI FANTANA.

Este un decor natural care relaxeaza privirea cu un imaginea peisaj de munte.Doresti sa iti decorezi camera asa cum iti place? Acest articol ornamental este potrivit pentru a implini dorintele tale decorative imaginare: peisaj de munte, calatorii montane, vacante si idealuri de calatorii.Creeaza-ti propria ta casa de vacanta la tine acasa cu articole ornamentale peisagistice ce confera un farmec aparte micului tau univers familial. Decorata cu articole ornamentale, casa ta va arata natural, va emana liniste si un sentiment de implinire si bucurie sufleteasca.

  • DECOREAZA CAMERA TA! TRAIESTE ASA CUM ITI PLACE !
  • TE-AI GANDIT SA SCHIMBI ASPECTUL CAMEREI TALE? Ai ales bine! Adu prospetimea muntelui la tine acasa! O amintire de la munte cu peisaj decorativ urs si fantana. Infrumuseteaza vizual locul unde este amplasat.

Lemnul confera o atmosfera protectiva si o stare de bine la nivel energetic. Foloseste articole din lemn pentru sanatatea si bunastarea ta!

INFORMATIE: Produsele din lemn sunt cele mai cautate pentru persoanele care doresc un mediu ambiental, relaxant, natural. Ele creeaza o oaza feerica de relaxare pentru clipe placute cu tine insuti in armonie si echilibru.
MOD DE UTILIZARE: articol ornamental

STATUS: produs existent in stoc


Alte produse: