Pret: 15.00 RON
(pretul include tva)

O bratara chips  din piatra APATIT insirata pe guta cu inchizatoare metalica argintie.

Apatitul confera inspiratie. Fiind o piatra care face legatura intre materie si constiinta, faciliteaza nanifestarea si promoveaza atitudinea umanista inclinata catre servicii. Apatitul este orientat catee viitor, dar permite inclusiv contactul cu vietile anterioare. Dezvolta capacitatile psihice si rezonanta cu lumile spirituale, aprofundeaza meditatia, conduce la trezirwa si ridicarea eneegiei kundalini si asista comunicarea si expresia de sine pe toate nivelele. 

La nivel psihologic, APATITUL intareste motivatia si permite acumularea energiei. Induce o stare de deschidere si facilireaza contactele socilale. Incurajeaza atitudinea extrovertita si o dizolva pe cea distanta si rezervata. Elimina emotiile negative legate de sine si de ceilalti oameni. Este util in xazul copiilor hiperactivi sau care sufera de autism. APATITUL stimulwaza creativitatea si intelectul, elimina starea de confuzie si permite accesul la informatiile din planurile subtile. Faciliteaza cunoastrea adevaruluo si elimina tristetea, apatia si mania. Reduce starea de iritare si epuizare emotionala. Prin purificarea chakrei radacinii elimina frustrarile si sustine starile pasionale fara vinovatie.

APATITUL vindeca oasele si incurajeaza formarea de celule noi. Ajuta la absorbtia calciului, lavibdecarea cartilagilor, oaselor si dintilor.Bun pentru artrita, problemele incheieturilor si rahitism . Alunga senzatia de foame , imbunatateste metabolismul incurajand o dirta alimentarwa sanatoasa. Echilibreaza corpul fizic si emotional,mental si spiritisl precum si chakrele. Elimina hiperactivitatea si stimuleaza in cazul deficitului de activitate. Permite accesul la lumi spirituale foarte inalte. Faciliteaza vorbitul in public si comunicarea in grup, desschide chakra gatului si vindeca inima si dezechilibrele emotionale.

STATUS: produs existent in stoc


Alte produse: