Pret: 15.00 RON
(pretul include tva)

O bratara chips din AGAT VERDE cu inchizatoare  metalica argintie. 

AGATUL este o piatra foarte stabila, formata din cristale microscopice de cuart si dispuse in benzi succesive.
Pietre de ancorare, AGATELE asigura echilibrul emotional , fizic si intelectual. Ele favorizeaza centrarea si stabilirea energiei fizice. AGATUL are puterea de a armoniza yin si yang. 
AGATELE imbunatatesc functiile mentale deoarece cresc concentrarea, sensibilitatea si capacitatile analitice si permit astfel gasirea de solutii practice.
Numele de AGAT vine de la numele raului Acate din Sicilia , unde AGATELE au fost gasite inca din timpuri stravechi. Au fost folosite de egipteni inainte de anul 3000 i. H.. Aceste  pietre au fost folosite ca bijuterii si in India Antica.
AGATUL este o piatra a vindecarii, a protectiei, a sanatatii, a comunicarii cu natura si a prosperitatii. Confera o stare pozitiva, putere de concentrare, imaginatia, respectul de sine, abundenta, armonie, fericire, echilibreaza emotional. Este benefic pentru digestie,circulatie, eliminare de toxine, creier plamani, inima, gat, piele, timus,vase de sange,ochi. Scade simptomele racelii si gripei. Ajuta in lupta cu infectiile, echilibreaza glicemia, problemele de nutritie (anorexia).

  • SFAT YSSUR CRISTALE: poarta aceasta bratara zilnic pentru terapie si pentru efecte maxime

DIMENSIUNE: 18 cm ( are lantic pentru ajustare)

PIATRA: AGAT VERDE

STATUS: produs existent in stoc


Alte produse: