Pret: 15.00 RON
(pretul include tva)

O bratara din piatra ONIX NEGRU insirata pe guta cu inchizatoare metalica argintie.

ONIXUL NEGRU este o piatra datatoare de putere, care confera sprijin in situatiile dificile sau confuze si in perioadele care genereaza un stres  mental sau fizic. Faciliteaza centrarea energiei si alinierea ei cu o putere superioara, accesul la o calauzire din planurile inalte ale existentei si conexiunea cu totalitatea.
ONIXUL
te poate  ajuta sa vezi viitorul, iar prin capacitatea sa de a conferi o mare putere personala contribuie la controlul propriului destin. Aceasta piatra promoveaza vigoarea, vitalitatea si rezistenta durabila.
ONIXUL ajuta la invatarea lectiilor  de viata, stimuleaza increderea in sine si te ajuta sa te simti in largul tau in orice circumstante.
ONIXUL este o piatra secretelor si te ajuta sa nu iti dai in vileag propriile secrete. Pastreaza amintirea tuturor lucrurilor care i s-au intamplat purtatorului si de  aceea este filosit in psihometrie.
Aceasta proprietate a pastrarii amintirilor fizice face din ONIX o piatra extrem de utila
pentru acesarea vietilor anterioare in vederea vindecarilor vechilor rani si traume fizice. La nivel psihologic ONIXUL este un tonic al mintii si alunga temerile si grijile. Ofera darul nepretuit al deciziilor intelepte.

La nivel fizic ONIXUL absoarbe energia universala necesara pentru vindecare. Echilibreaza energiile yin-yang in interiorul corpului.

ONIXUL are efecte benefice pentru dinti, oase,maduva spinarii, talpi si sange.

  • SFAT YSSUR CRISTALE: poarta acesta bratara zilnic pentru terapie si pentru efecte maxime)

DIMENSIUNE BRATARA: 18 cm ( are lantic pentru ajustare)

PIATRA: ONIX NEGRU

STATUS: produs existent in stoc


Alte produse: