Pret: 15.00 RON
(pretul include tva)

O bratara din piatra chips TURCOAZ insirata pe guta cu inchizatoare metalica argintie sub forma de inima. 

TURCOAZUL are efecte terapeutice foarte eficiente , care mangaie sufletul si confera bunastare corpului. Este o piatra protectoare si a fost folosite pentru confectionarea de amulete din timpuri imemoriale.
TURCOAZUL promoveaza aspiratia spirituala , imbunatateste comunicarea cu lumea fizica si cu cele spirituale. Daca este plasat pe cel de al treilea ochi amplifica intuitia si faciliteaza meditatia. Daca este plasat pe chakra gatului dizolva vechile legaminte, inhibitii si ii permite sufletului sa se exprime deschis. Faciliteaza exploararea vietilor anterioare si intelegera faptului ca destinul este determinat de actiunile noastre din fiecare moment.

TURCOAZUL este o piatra a purificarii. Alunga energia negativa si purifica smogul electromagnetic oferind protectie impotriva poluantilor din mediu.
Echilibreaza si aliniaza toate chakrele cu corpurile subtile si racordeaza nivelul fizic cu cel spiritual.
In mod traditional se considera ca TURCOAZUL uneste cerul cu pamantul si pune la unison energia masculina cu cea feminina.

Confera empatie si conduce la echilibru. Promoveaza realizarea de sine, asista rezolvarea creativa a problemelor si calmeaza starea emotionala atunci cand vorbesti in public.

  • La nivel psihologic: TURCOAZUL confera tarie de caracter
    La nivel mental: confera o stare de calm interior , luciditate si expresia creatoare de sine.

    La nivel emotional: stabilizeaza starea de spirit si linisteste. Stimuleaza iubirea romantica

    La nivel fizic: TURCOAZUL este ideal pentru stari de epuizare, dezechilibru emotional si atacuri de panica. Protejeaza poluantii din atmosfera Este antiinflamator si detoxifiant. Alina crampele si durerile

  • SFAT YSSUR CRISTALE: poarta aceasta bratara pentru terapie zilnic pentru efecte maxime!

DIMENSIUNE BRATARA: 18 cm ( are lantic pentru ajustare)

PIATRA: TURCOAZ

SURSA:: Statele Unite, Egipt, Mexic, China, Iran, Peru, Polonia, Rusia, FrantaTibet, Egipt, Afganistan, Arabia.

STATUS: produs existent in stoc 

 


Alte produse: