Pret: 20.00 RON
(pretul include tva)

Breloc din piatra semipretioasa AVENTURIN VERDE

DORESTI O PIATRA LA CHEILE TALE CARE SA EMANE VITALITATE SI PROSPERITATE?

Aceasta piatra din AVENTURIN VERDE care emana energie te ajuta sa iti intaresti increderea in tine si iti confera vitalitate si pofta de viata. Te ajuta sa iti canalizezi si sa iti dinamizezi  gandurile in mod constructiv spre realizarea lor.  Te ajuta sa fii mai increzator in tine, mai optimist si mai pozitiv. Te ajuta sa iti materializezi gandurile si dorintele tale.
Daca nu ai suficient curaj pentru a lua decizii in viata aceasta piatra din AVENTURIN VERDE iti ofera incredere in tine si in propriile forte pentru realizarea visurilor si idealurilor tale. Te indruma catre actiune si catre realizarea si materializarea planurilor tale!

Elefantul simbolizeaza protectie si stabilitate!

Smile MULT SUCCES!

Acest breloc este pentru persoanele care indragesc culoarea verde, a ierbii, a energiei. Poarta-l la cheile tale si vei avea in permanenta piatra preferata cu tine! AVENTURINUL VERDE are un puternic rol curativ, fortifica organismul. Aduce echilibru, pace, inspiratie, energie. Reduce frica si indecizia. Ajuta la gasirea solutiilor si exprimarea mai usoara a emotiilor. Amplifica creativitatea, talentele creatoare, imaginatia, curajul, decizia, vointa, actiunea.

DIMENSIUNI: lungime: 35mm, latime 30mm, grosime 7mm

STATUS: produs existent in stoc 


Alte produse: