Yssur Cristale

Ședințe coaching
Vindecare corpurilor subtile
Curățarea chakrelor
Vindecare mental/ emoțională
Terapie cu ajutorul metodei Silva, reiki , meditații

Cristaloterapie

Cristalele sunt folosite pentru vindecarea si echilibrarea corpului. Cristalele vindeca in plan energetic, echilibreaza si redau starea de sanatate naturala a organismului. Foloseste cristale pentru sanatatea si bunastarea ta! Lucrati cu cristalele, comunicati cu ele si vindecati-va cu ajutorul lor. Alege cristalul care te atrage cel mai mult prin forma, culoarea si marimea lui. Poarta- cu tine, comunica cu el, creeaza si stabileste o legatura cu el! Poarta-l la tine in buzunar ori de cate ori ai nevoie, tine-l aproape de tine.
MEDITATIA CU CRISTALE semnifica alegerea unui cristal de care crezi ca ai nevoie, cu care comunici in plan energetic. Tine cristalul in mana, freaca-l intre palme pentru transferul de energie, simte-i forma, marimea , caracteristicile sale, observa-i culoarea si proprietatile. Exprima-i gandurile, emotiile, nevoile, aspiratiel si telurile tale. El te va ajuta sa te vindeci, sa te echilibrezi si sa iti atingi cele mai inalte teluri, ganduri si dorinte. Cristalul te curata energetic si te echilibreaza  in plan subtil. Fiecare cristal are o anumita culoare, care il reprezinta si care ii defineste caracteristicile sale si efectele de vindecare in plan subtil, energetic. 
Despre CRISTALOTERAPIE:
Vindecarea si echilibrearea corpului subtil prin asezarea pe chakre se face in felul urmator: se aseaza un cristal pe fiecare chakra. Chakrele sunt punctele energetice care fac legatura intre corpul subtil si corpul fizic. In functie de culoarea chakrei se alege si culoarea cristalului. Se tine cristalul pe chakra respectiva pentru vindecare si tratament energetic cat timp simtiti nevoia sau simti ca este necesar pentru echilibrarea si vindecarea zonei in cauza. 
Pentru chakra nr 1, numita chakra radacina, se foloseste un cristal de culoare rosie (hematit, granat, rubin, jasp) pentru chakra nr 2, numita chakra sexuala se foloseste un cristal de culoare portocalie (piatra lunii, carneol ) pentru chakra nr 3, numita chakra plexului solar se foloseste un cristal de culoare galbena (citrin, chihlimbar, topaz, ochi de tigru ) pentru chakra nr 4, numita ceakra inimii, se foloseste un cristal de culoare verde sau roz (cuart roz, aventurin, jad, turmalina) pentru chakra nr 5, numita chakra gatului, se foloseste un cristal de culoare albastra (sodalit, acvamarin, turcoaz) pentru chakra nr 6, numita chakra celui de al treilea ochi se foloseste un cristal de culoare mov (ametist, safir, lapis lazuli ) pentru chakra nr 7, ultima chakra din crestetului capului numita chakra florii de lotus, care face legatura cu DIVINITATEA  se folseste un cristal de culoare alb (cristal de stanca, diamant)

ALBUL reprezinta puritatea, echilibrul, calmul, pacea si prospetimea. Culoarea alba contine in ea tot spectrul de culori.
GALBENUL este considerat o culoare pozitiva, stimuleaza si intretine starea de vigilenta, sporeste capacitatea de mobilizare si concentrare a atentiei.
PORTOCALIUL indeparteaza senzatia de oboseala, elimina starile negative. Este bun pentru probleme digestive si respiratorii
ALBASTRUL este o culoare linistitoare, are proprietati sedative. Induce starea de liniste interioara si meditatie. Are efect relaxant asupra sistemului nervos. Semnifica vindecare si purificare, este culoarea puritatii.
ROSUL este considerat drept stimulent general, mobilizeaza, incita la actiune, creste presiunea sangvina, activeaza respiratia. Induce vitalitate, curaj si incredere in sine
ROZULinduce confort si relaxare. Este o culoare romantica si afectiva, linisteste , calmeaza si imbuneaza sentimentele
VERDELE este culoarea sperantei si a gandirii pozitive. Semnifica echilibru si autocontrol. Este o culoare care emana multa energie.
GRIUL sugereaza sprijin si putere
MARONUL creeaza o atmosfera neutra, ofera incredere si confort, comunicare, sinceritate,putere si maturitate
AURIUL este culoarea perfectiunii spirituale
VIOLETUL se mai numeste si culoaarea puterii, a chakrei coroanei. Favorizeaza apropierea de viata spirituala, aparitia inspiratiei, a puritatii. Stimulatoare pentru sistemul nervos, hraneste si energizeaza partea cea mai inalta a creierului, echilibreaza energiile, vindeca si purifica   

CRISTALELE VINDECA LA NIVEL ENERGETIC, ECHILBREAZA SI REDAU STAREA DE SANATATE NATURALA A ORGANISMULUI.
FOLOSESTE CRISTALE PENTRU SANATATEA SI BUNASTAREA TA!