Yssur Cristale

MAGAZIN ONLINE CRISTALOTERAPIE, AROMOTERAPIE,OBIECTE DE ARTA SI CADOURI.
TRAIESTE NATURAL! INCEPE ACUM! SCHIMBA-TI VIATA IN BINE!
Vindeca-te spiritual cu ajutorul CRISTALOTERAPIEI si viata ta va fi echilibrata ! Oaza ta de liniste, clipa ta de relaxare.
PRODUSE DIN CRISTALE, CERAMICA SI LEMN. ARTIZANAT
ALEGE CEEA CE ITI DORESTI. LASA -TI IMAGINATIA SA ITI INDEPLINEASCA DORINTELE!
Te asteptam sa ne contactezi:0723-784521.Pentru sanatatea ta!

Categorii

Despre noi

Am creat acest magazin online din dragoste si pasiune pentru cristale. Dragostea si pasiunea de a impartasi cu tine darurile naturii si pentru a te ajuta sa traiesti un mod de viata sanatos, armonios si echilibrat. 

Alegand CRISTALELE in viata ta, alegi sa intri in comuniune cu energiile subtile, vindecatoare ale pietrelor care iti vor schimba viata in bine, iti vor aduce aduce armonie, echilibru si regasirea interioara a sinelui. Intrand in conexiune cu cristalele, intri in conexiune cu insasi VIATA, cu CREATIA, cu UNIVERSUL. Cristalele asteapta sa fie descoperite de catre tine. Fiecare are mesajul ei subtil de transmis, totul este ca tu sa fii deschis catre aceste energii subtile ca sa poti recepta mesajul lor. A fi deschis inseamna in primul rand sa crezi in puterea lor vindecatoare si sa cooperezi cu ele, in sensul sa le tii alaturi de tine sau sa le porti ca accesorii stabilind astfel o relatie cu ele.

UNIVERSUL este perfect. Cristalele au fost create de catre DIVINITATE ca un dar, cu scopul de a ne vindeca, sau pentru evolutia interioara spirituala a fiecaruia. IUBIREA DIVINA este cea care vindeca si care a fost pusa acolo, in fiecare cristal. Piatra care iti face cu ochiul atunci cand o privesti este cea care te-a ales pe tine intr-un moment al vietii tale cand tu ai nevoie de ea.

CRISTALELE  se poarta ca medalioane,bratari, talismane. Se pot purta in geanta sau pot fi puse in anumite locuri alese si stiute numai de dumneavostra (pe masa, sub pat, la birou, la locul de munca..etc) fiecare alege asa cum ii place si cum simte.

Ia cristalul in mana si incerca sa comunici cu el, priveste-l, vorbeste-i, mangaie-l si cere-i ajutorul. La nivel subconstient se formeaza o legatura intre el sibtine. Poti medita cu cristalele!

Cristalele pot fi asezate pe zonele bolnave sau in zona chakrei corespunzatoare pentru vindecare, energizare,activare,echilibrare.

DESPRE PURIFICAREA CRISTALELOR: Cristalele se purifica prin spalarea in apa curenta, purificarea in apa sarata, acoperirea cu sare de mare, ingroparea in pamant. Acestea sunt modalitatile cele mai des folosite. Mai exista si alte modaliatati de purificare: cu ajutorul unui alt cristal,iluminarea cu ajutorul unor lampi pentru cromoterapie, sunet de clopotei, acoperirea cu petale de flori, purificarea in piramida.

Vindeca-te spiritual cu ajutorul CRISTALOTERAPIEI si viata ta va fi echilibrata.

Civilizatia actuala tinde sa se desparta de MAMA NATURA printr-un ritm de viata trepidant, stresant care a uitat insasi esenta vietii: NATURA. Traieste sanatos alaturi de natura, mananca si bea sanatos!!

Toate problemele, stresul, emotiile negative cotidiene acumulate de-a lungul anilor isi pun pecetea asupra corpului nostru emotional producand astfel dezechilibre si la nivel fizic.

Vindecarea la nivel spiritual rezolva toate problemele din viata fiecaruia! Lasa cristalele sa isi exercite puterea lor curativa! CREDINTA  este cheia vindecarii. Modul cum privesti cristalul, este modul in care te  " va privi "si el pe tine, este modul in care deschizi usa interioara catre propria ta vindecare!

Asadar iti doresc mult succes!