Pret: 20.00 RON
(pretul include tva)

UN cristal in forma de OU detecteaza si corecteaza dezechilibrele energetice. Pastreaza si moduleaza energia. Pot fi folosite pentru detectarea si corectarea blocajelor din corp. Varful mai ascutit al oului este un instrument util pentru reflexologie sau acupresura. Aceste cristale sunt ideale pentru eliminarea sresului si pentru reconfortare prin tinerea lor in mana. Gabenul semnifica putere solara, comunicare. ARAGONITUL este o piatra de centrare in lumea fizica, cu o mare capacitate de vindecare a Pamantului. Blocheaza stresul geopatic si purifica liniile telurice. Datorita capacitatii sale de acentra energiile fizice este foarte util in perioadele de stres. ARAGONITUL stabilizeaza chakra radacinii si pe cea a Pamantului, aprofundand conexiunea cu aceasta. Reaminteste de vietile anterioare.

  • La nivel psihologic ARAGONITUL amplifica rabdarea si acceptarea. Energia sa pragmatica incurajeaza disciplina. conduce la o viziune pragmatica asupra vietii
  • La nivel mental, aceasta piatra imbunatateste focalizarea asupra sarcinii curente si confera flexibilitate si toleranta minttii. Permite o mai buna intelegere a cauzelor problemelor si diferitelor situatii.
  • La nivel fizic , ARAGONITUL te face sa te simti mai confortabil si sa traiesti o stare de bunastarea in propriul corp. Combate dezechilibrele fizice: ticurile, spasmele nervoase. Este o piatra a stabilizarii, care centreaza energiile in interiorul corpului fizic.
  • La nivel spiritual ARAGONITUL stabilizeaza dezvoltarea spirituala. Calmeaza si centreaza, restabileste echilibrul, pregatind mintea pentru meditatie prin ridicarea frecventei de vibratie pe un inalt nivel spiritual prin centrarea energiei in corpul fizic
  • RECOMANDAM: Achizitioneaza un ou din piatra pentru starea ta de bine!

  • La acest ou se ofera cadou un saculet organza de culoare rosie pentru pastrat bijuteriile

DIMENSIUNE: 45 mm
MOD DE UTILIZARE: cristaloterapie, meditatie cu cristale, obiect decorativ 


STATUS:
produs existent in stoc


Alte produse: