Pret: 9.00 RON
(pretul include tva)

O piatra rulata din CUART FUMURIU

CUARTUL FUMURIU calmeaza si absoarbe energiile negative. Curata la nivelul subconstientului, ajuta la depasirea problemelor si a trecutului. Este o varietate de cuart de culoare cenusie. Romanii foloseau cristalul ca un remediu impotriva durerii, arabii au venerat Cuartul fumuriu ca pe o piatra a fidelitatii si prieteniei. Protejeaza impotriva atacurilor psihice,energetice si fizice. Ca o oglinda trimite energile negative inapoi la sursa. Este foarte bun pentru cei timizi, fricosi in plan relational ( care nu accepta contactele inter-umane) . Reduce gandurile negative,gelozia, furia, sentimentul de singuratate. 

Echilibreaza mentalul,fizicul si emotionalul, blocajele energetice, relaxeaza, stimuleaza, vindeca, bun pentru meditatie si rugaciune ( in timpul meditatiei trebuie tinut cu varful indreptat invers decat spre corp). Poate fi folosit pentru impamantare si ancorare in realitate la sfarsitul meditatiei. Canalizeaza energile in mod constructiv. Mareste spiritul practic, creativitatea, buna dispozitie,rabdarea, perseverenta, responsabilitatea,concentrarea, maturitatea. Aduce intelepciune si prosperitate. Ajuta in cazuri de stres, blocaje la nivel psihic. Alunga frica. Permite intelegerea cu cei din jur si alunga frica. Purifica aura si fortifica sistemul imunitar. 

Benefic pentru inima,rinichi, pancreas, organe sexuale, abdomen, crampe, dureri menstruale,creste fertilitatatea, dureri de maini si picioare, eliminarea toxinelor. In trecut era folosit pentru stimularea tuturor meridianelor, inclusiv pentru stimularea centrului de forta Kundalini. 

  • La acest produs se ofera cadou un saculet organza de culoare roz
  • Pretul este pentru o bucata

DIMENSIUNI PIATRA: 3-4 cm
Chakre
: toate chakrele in special cele bazale nr 1 si 2

SURSA: Se gaseste in toata lumea.


STATUS: produs existent in stoc


Alte produse: