Pret: 9.00 RON
(pretul include tva)

Cristalele de CUART sunt purtatoare ale unor energii de inalta frecventa. Aceste frecvente sunt transformatoare de energie.CUARTUL este singurul tip de mineral care apartine exclusiv planetei noastre. CUARTUL constituie un procent insemnat din scoarta pamantului, aprox. 75%.  El canalizeaza lumina alba dar si intregul spectru de culori. Cristalele lucreaza cel mai bine cu lumina alba si au una dintre cele mai mari capacitati de frecventa din intregul regn mineral. Unul dintre motivele pentru care CUARTUL este atat de eficient este acela ca matricea lui este alcatuita din tetrahedroane. Tetrahedroanele sunt compuse din 4 triunghiuri puse impreuna formand o forma piramidala. Prin forma lor piramidele din cristale au efecte curative puternice, deoarece sunt amplificatoare de energie pe o distanta foarte mare. CUARTUL sau (CRISTALUL DE STANCA) aduce inspiratie, imaginatie , clarviziune, armonie, iluminare spirituala, curaj, incredere, echilibru emotional, rabdare. Se mai numeste si " gheata eternitatii".

Guvernate de LUNA, cristalele albe incolore sau argintii confera puritate si liniste interioara, ajuta la mentinerea unei stari echilibrate de sanatate, calmeaza, purifica, au un puternic rol protector impotriva energiilor negative. Sunt bune pentru meditatie si rugaciune.

DESCRIERE: PIETRELE RULATE semnifica pietre transformate din pietre brute in pietre netede, lucioase. Initial forma lor a fost bruta.

  • SFAT: PIETRELE RULATE pot fi folosite pentru meditatie si tratament energetic. Puteti lucra cu ele pe chakre. Prin meditatie, ele ajuta la realizarea unui scop sau ideal. Deasemenea pot fi purtate ca accesorii sau pot fi achizitionate pentru o colectie de pietre.
  • La acest produs se ofera cadou un saculet organza de culoare roz

DIMENSIUNE PIATRA: 3-4 cm
chakre
: chakra coronara ( crestetului capului) sau nr: 7

Pretul este pentru o bucata 

SURSA: Se gaseste in toata lumea 

STATUS: produs existent in stoc


Alte produse: