Pret: 63.00 RON
(pretul include tva)

SET 7 PIETRE PENTRU 7 CHAKRE cu saculet organza inclus: jasp rosu, cuart portocaliu, citrin, aventurin verde, lapis lazuli, ametist, cristal de stanca

CRISTALOTERAPIA se face in felul urmator: se aseaza cate un cristal in functie de culoarea fiecarei chakre si se tine 15 minute pe fiecare chakra, sau atat cat simtiti nevoia. Dupa fiecare  folosire cristalele se curata, prin spalarea sub jet de apa sau tinute in sare.

DESPRE CRISTALOTERAPIE: Cristalele curata corpul energetic de toate energiile negative produse de ganduri, emotii si ofera in schimb o energie pozitiva, benefica. Ele echilibreaza toate gandurile si emotiile produc dezechilibre in corpul subti si implicit la nivel fizic. Cristaloterapia curata aceste dezechilibre si curata la nivel spiritual, emotional si fizic. In afara de cristaloterapie corpul subtil energetic se echilibreaza si cu ajutorul sunetului (meloterapie-terapia cu ajutorul muzicii) sau terapia cu ajutorul culorilor (cromoterapia). O melodie blanda, frumoasa poate aduce vindecarea, la fel cum si in cromoterapie culorile echilibreaza si vindeca corpul subtil.
Omul creeaza in fiecare zi. Din punct de vedere energetic el creeaza. Omul este un creator. Prin gandurile sale el isi creeaza propria viata, propriul viitor si destin. FII ATENT LA GANDURILE SI EMOTIILE TALE CACI ELE ITI CREAAZA PROPRIUL VIITOR! Cristalele te ajuta sa iti armonizezi viata si sa iti atingi visele si obiectivele cele mai inalte. Ele iti curata mintea, gandirea de toate impuritatile provocate de ganduri. Ofera claritate metala si vindecare spirituala. Curata corpul subtil emotional de energiile provocate de ganduri negative.
Cand gandesti pozitiv la nivel spiritual mintea, sufletul si corpul fizic se echilibreaza si se armonizeaza. Astfel vei putea sa iti creezi propriul viitor asa cum ti-ai dorit si sa iti atingi cele mai inalte visuri si teluri.

GANDESTE POZITIV ! Gandurile iti creeaza viitorul. Tu creezi viitorul chiar acum prin gandurile si emotiile tale. Viitorul semnifica si el tot clipa prezenta, deoarece separatia prezent-viitor exista doar in mintea omului.Viitorul tau este doar clipa prezenta. INCEPE ACUM! Traieste pozitiv cu ganduri si emotii! Exista doar clipa prezenta! Foloseste-o pozitiv si constructiv pentru binele si evolutia ta spirituala!

MULT SUCCES, SANATATE SI ARMONIE!

DIMENSIUNI PIATRA3-4 CM
STATUS
: produs existent in stoc


Alte produse: