Pret: 40.00 RON
(pretul include tva)

Un set format din colier, bratara si cercei OCHI DE PISICA MOV insirate pe guta cu inchizatoare metalica argintie sub forma de inima. In folclorul din Shr Lanka se spune ca cei care poarta bijuterii din OCHI DE PISICA sunt protejati de energiile negative. In credinta hindusa OCHIUL DE PISICA aduce prosperitate si sanatate.In ORIENT se spune ca aduce darul profetiei daca este tinut pe frunte in dreptul celui de al treilea ochi.OCHIUL DE PISICA este o specialitate de Crisoberil. OCHIUL DE PISICA este piatra noilor inceputuri aducand compasiune, iertare,generozitate si incredere. Aliniaza chakra plexului solar si chakra coroana. Activeaza chakra coroana si mareste in acelasi timp puterea spirituals si pe cea personala. Prin unirea energiilordin chakra plexului solar cu cele din chakra inimii aduce vointa puternica sub indrumarea inteleapta si plina de compasiune a inimii.Prin unirea Razei Verzi cu cea Aurie piatra OCHI DE PISICA poate schimba vibratiile campului energetic, sporind abilitatea de a actiona puternic si totusi cu blandete. Sustine implicarea in proiecte altruiste, precum cele pentru vindecarea si conservarea naturii sau cele care implica ajutorul celor aflati in nevoie. 

Aduce prosperitate si abundenta. Cand vointa noastra este puternica dar sub forta inimii avem puterea de a fi o forta plina de generozitate in vietile altora. Acest aspect creeaza starea vibrationalain care magnetizam la propriu abundenta financiara. 
In plan psihologic intareste sentimentul de valoare personala.
In plan mental va ajuta sa vedeti cele 2 parti ale unei probleme sau situatii si sa folositi planificarea strategica.
In plan emotional incurajeaza iertarea fata de cei care au comis nedreptati. 

Efecte tamaduitoare: asociat cu alte cristale OCHIUL DE PISICA pune in evidenta cauza problemelor. Favorizeaza autovindecarea, echilibreaza nivelul de adrenalina si colesterol, fortifica pieptul si ficatul. Curata al treilea ochi si dezvolta viziunea si cunoastera spirituala. Aliniaza cu energiile subtile, astfel incat sa intelegem maibine aceste energii, bazandu-ne pe propria intuitie. Faciliteaza clarviziunea si comunicarea cu fiinte din alte dimensiuni. Aceasta piatra este benefica pentru vindecatori si pentru cei care lucreaza cu Energia. Incluziunile de rutil sustin manifestarea razei aurii si impamantarea acestei energii prin corp. Este o unealta excelenta pentru meditatie. In plan spiritual este un bun stimulent pentru al treilea ochi si pentru abilitatile paranormale. Faciliteaza comunicarea cu fiinte din alte dimensiuni si alte niveluri ale realitatii. In plan emotional OCHIUL DE PISICA aduce o stare de pace in campul energetic. In plsn fizic masreste energia si frecventa corpului fizic. Este perfect pentru a reumple rezervele de energie epuizate si sustine corpul sa se recupereze dupa boli sau rani. Trateaza afectiunile oculare,vindeca durerile de cap

  • La acest produs se ofera cadou un saculet organza de culoare rosie pentru pastrat bijuteriile

STATUS: produs existent in stoc


Alte produse: