Pret: 40.00 RON
(pretul include tva)

Un set format din colier, bratara si cercei din piatra TURCOAZ ( PERUZEA ) insirate pe guta cu inchizatoare metalica argintie sub forma de inima. 

TURCOAZUL este o piatra buna pentru meditatie si concentrare. Mareste creativitatea si capacitatea de comunicare. Stimuleaza capacitatea de autovindecare a organismului, tonifica si intareste corpul fizic, ajuta la regenerarea tesuturilor. Are efecte curative puternice. Unii amerindieni denumeau aceasta piatra " piatra cerului ". Asigura protectie in timpul calatoriilor astrale. Este un bun scut impotriva energiilor negative. Aduce bogatie si fericire purtatorului. Ajuta la echilibrarea energiei vitale ( chi sau prana) si o buna circulatie a acesteia prin meidianele energetice.Promveaza armonia conjugala si consolideaza relatiile. TURCOAZUL este considerata un simbol al generozitatii, sinceritatii si afectiunii.
Are efect antiinflamatoriu si detoxifiant, ajuta la o mai buna absorbtie a substantelor nutritive in organism, reduce crampele si durerile. Este indicat pentru tulburari sexuale sau infertilitate. 

CHAKRE: chakra inimii (4), chakra gatului (5) si chakra celui de al treile ochi ( 6)

  • La acest produs se ofera cadou un saculet organza de culoare bleu pentru pastrat bijuteriile.

PLANETA GUVERNATOARE: Venus si Neptun

STATUS: produs existent in stoc


Alte produse: